آپلود فایل
صندلی تالار
سازه پارچه ای
کاشت مو
دانلود آهنگ
عطر ادکلن لیلیوم
مانتو اکسون
وبلاگ
نوشته شده توسط : هاشم

تجاری سازی

تقریباً تمام موسسه‌های پزوهش و فناوری برای ایفای نقش ملی، میزان قابل توجهی از بودجۀ اصلی دولت خود را از دولت دریافت می‌کنند، اما از آن‌ها توقع می‌رود که روزبه روز بر درآمدزایی خود بیافزایند و یا برای دریافت بئدجه‌های رقابتی در مناقصه‌ها شرکت کنند. در بسیاری از کشورهای پیشرو، پژوهشگاه‌های دولتی دیگر، به عنوان نهادهایی که تنها در جهت افزایش مهارت‌های پژوهشی منابع انسانی و انجام پژوهش فعالیت می‌کنند، شناخته نمی‌شوند و از آنها انتظار می‌رود که نقش فعال‌تری در توسعۀ اقتصاد ملی و منطقه‌ای داشته باشند.درواقع یکی از مهم‌ترین ایت تأثیرگذاری‌ها، انتقال دانش و فناوری جدید از موسسه‌های پژوهشی به صنعت تجاری‌سازی است.دانش‌های انتقال یافته می‌توانند در تولید محصولات و فرآیندهای جدید به کار گرفته شوند.

تجاری سازی فناوری

اکنون بسیاری از موسسه‌های پژوهش و فناوری کشور ما در فرآیند تولید و توسعۀ محصول جدید با چالش روبرو هستند. فرآیند تولید محصولات جدید که یک مزیت رقابتی برای سازمان‌های تولیدی محسوب می‌شود،یک فرآیند چندجانبه است که جنبه‌های مختلفی نظیر تعامل با شبکه‌های نوآوری، همکاری بین واحدهای بازاریابی، وجود زنجیره‌های تأمین کارا و بهره‌گیری از دانش و مهارت گروه‌های چند منظوره را در بر می‌گیرد.
تجاری سازی چیست

فرآیند توسعۀ محصول جدید، فرآیندی است که در آن، یک سازمان تمامی منابع، امکانات و توانایی خود را در قالب گروه‌های چند منظوره جهت ایجاد یک محصول جدید و نوآورانه و یا توسعه و پیشرفت یک محصول موجود به کارمی‌گیرد. توسعۀ این محصول، یک فرآیند اساسی جهت پیشرفت و تجدید سازمان محسوب می‌شود.با وجود اینکه مدل‌های مختلفی برای توسعۀ محصول جدید ارائه گردیده است، اما یافته‌های محققان این رشته در طول بیش از چهار دهه نشان می‌دهد که مدل جامع که برای تمام موارد قابل استفاده باشد، وجود ندارد و یا از انعطاف و انطباق کامل با شرایط سازمان‌ها برخوردار نیست.

گرچه مدل‌های مختلف برای معرفی فرآیند محصول جدید وجود دارد، اما به طور کلی یک فرآیند تولید محصول جدید از شش مرحله که همگی باهم مرتبط هستند، تشکیل شده است.این مراحل عبارتند از :

    مرحلۀ تشخیص فرصت
    مرحلۀ خلق ایده و ارزیابی آن
    مرحلۀ توسعۀ مفهوم محصول جدید
    مرحلۀ توسعۀ محصول جدید
    مرحلۀ آزمون‌های بازار
    مرحلۀ انبوه‌سازی و تجاری‌‍سازی محصول جدید

مشاوره مدیریت در سالهای اخیر از دیدگاه اقتصاد جهانی،نقش سنتی دانش در پژوهشگاه‌ها به عنوان تولیدکننده و نشردهندۀ علم، دانش و ایده‌های نو مورد تجدید نظر قرار گرفته است.همچنین دیدگاه موسسه‌های پژوهشی برای تبدیل دانش خود به عوامل بهبود دهندۀ رشد اقتصادی نیز تقویت شده است. از طرف دیگر با کاهش حمایت مالی دولت‌ها از پژوهش، به تدریج پژوهشگران به سوی پشتیبانی بخش صنعت و تجاری‌سازی ایده‌های خودگرایش پیدا کرده‌اند.این کار به شیوه‌های گوناگونی نظیر پژوهش قراردادی، فروش دارایی‌های فکری و ایجاد سازمان‌های زایشی انجام شده است.فرآیند و موضوع تجاری‌سازی از عوامل زیادی مانند عوامل محیطی، فناوری، انسانی، سازمانی و بسیاری از مولفه‌های ریز و درشت تأثیر پذیرفته است.

در طی سالیان متمادی، از علم و فناوری به عنوان عامل اصلی توسعۀ اقتصادی نام برده شده است، ولی تولید دانش به تنهایی کافی نیست بلکه باید نهایی آن ، تولید فناوری و به خصوص فناوری‌های راهبردی و در نتیجه کسب، حفظ و ارتقاء مزیت رقابتی، برای صنعت و ایجاد ثروت برای جامعه و کشور باشد.

یکی از دلایل اصلی سرعت پیشرفتۀ صنعتی، توجه به فرآیند تجاری‌سازی نتایج پژوهش‌های داخلی آن کشورها بوده است. عدم توانایی لازم جهت تجاری‌سازی و پیاده سازی دستاوردهای پژوهشی در محصولات و فرآیندهای جدید و عرضۀ آن‌ها به بازار، یکی از نقاط ضعف عمدۀ کشورهای درحال توسعه در فرآیندصنعتی شدن شناسایی شده است. در این کشورها ایجاد ارزش افزودۀ اقتصادی از طریق مدیریت تحقیق و توسعه، خلق درون‌زای فناوری، تجار‌سازی و تکمیل چرخۀ تحقیقات بازار به علت نبودن تعاملات لازم جهت همکاری‌های اثربخش سه‌جانبه عملاً با مشکلات مواجه است.

در سطح خرد، یه کارگیری نتایج پژوهش یا تجاری کردن فناوری‌های حاصل از تحقیق و توسعه برای یک پژوهشگاه امری حیاتی است، زیرا یک پژوهشگاه زمانی پویا خواهد بود که نتیجۀ کار خود را به نحو مطلوب، فعالانه به محیط خارج منتقل کند در غیر این صورت با رکود مواجه خواهد شد. بدون توجه به تجاری کردن نتایج تحقیق و توسعه، راه ورود به بازارهای داخلی و خارجی مسدود و یا به سختی قابل دسترسی است و این بدان جهت است که منابع محدود، گسترۀ ایده وسیع و کارآفرینان شدیداً درگیر محیط رقابتی هستند.

تحقیقات بازاریابی
تجاری‌سازی یکی از روش‌هایی است که می‌توان به وسیلۀ آن علم را به اقتصاد گره زد.تعریف مختلفی برای تجاری‌سازی ارائه شده است .برخی آن را تنها استاندارد سازی عملیات تولید برای ارائه و انتقال دانش فنی به دیگران دانسته‌اند.برخی تجاری‌سازی را، از یک شخص یا گروه به شخص یا گروه دیگر به منظور به کارگیری آن دانش جدید در یک نظام، فرآیند، محصول و یا یک شیوۀ انجام کار تعریف کرده‌اند .در ساده‌ترین تعریف، تجاری‌سازی به انتقال فناوری بسیار نزدیک است.به عیارت دیگر، فرآیند تجاری‌سازی همان فرآیند انتقال دانش و فناوری از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به صنایع موجود یا کسب و کارهای جدید است.

به این صورت جامع‌ترین مفهوم تجاری سازی را این‌گونه می‌‍توان تعریف کرد:

تجاری‌سازی شامل مجموعه‌ای از فعالیت‌هاست که قادر به کسب ایده‌های تجاری‌سازی فناوری، به مرحلۀ رشد رساندن آن‌ها ، توسعۀ فناوریت تحقق یافته پژوهشی، ساخت نمونۀ اولیه با استفاده از فناوری‌های توسعه یافته، توسعۀ فرآیند جدید یا بهسنه سازی فرآیندهای موجود در عرصۀ محصول به بازار، ایجاد موقعیت فروش و زیر ساخت‌های جدید است.



:: بازديد از اين مطلب : 888
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0
تاريخ انتشار : پنج شنبه 14 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هاشم

• تبلیغات آنلاین یا اینترنتی چیست ؟

تبلیغات آنلاین به استفاده از اینترنت به عنوان یک کانال و وسیله ارتباطی برای ارسال تبلیغات در محیط وب اشاره داره،در تعریف دیگه، تبلیغات آنلاین رو به این صورت معرفی میکنن:

نمایش دادن نام ها وعلائم تجاری، شعارها و تصاویر تبلیغاتی در سایت ها و صفحه های پربیننده ی اینترنت و دنیای مجازی ، به نحوی که به تحقق اهداف تبلیغات کمک کنه. در فرایند تهیه و اجرای تبلیغات آنلاین و اینترنتی ، شرکتهای تبلیغاتی مختلفی درگیر هستند.

ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ

••روند تبلیغات آنلاین در دنیا

تبلیغات آنلاین از زمان پیدایش یعنی حدودا ٢٢ سال پیش تا سال ۲۰۰۷ شاهد رشد بسیار زیادی بوده. به طوری که حجم درآمد تبلیغات اینترنتی از رقم ۲۶۷ میلیون دلار در سال ۱۹۹۶ به رقم ۱۳۰۸۷ میلیون دلار در سال ۲۰۰۷ رسیده‌ بود. ولی در بین سالهای ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ این صنعت شاهد رشد منفی بود. روند رشد در سال ۲۰۰۳ تغییر جهت داد و دوباره شاهد رشد مثبتی در این صنعت هستیم!

ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ

••بازاریابی اینترنتی در ایران

بسیار پیش اومده که صاحبین شرکت‌ها در مورد موفقیت تبلیغات آنلاین در کشورمون (به علت کند بودن روند IT نسبت به سایر کشور‌های دنیا) اظهار شک و تردید کردن و بازخورد این صنعت تبلیغاتی را قابل مقایسه با اون چه که در سایر کشور‌های دنیا وجود داره نمی‌دونن. اگه بخوایم روند ورود تکنولوژی تو ایران رو بررسی کنیم، متوجه میشیم که نتایج دقیقا مثل سایر کشورهاست اما با مقداری تاخیر. به عبارت دیگه تلویزیون هم در ایران مثل سایر کشورها محبوب شد اما با تاخیر. برای اینترنت هم همین وضع اتفاق افتاده‌. بنابراین می‌شه گفت، تبلیغات اینترنتی هم به زودی جای پای خود را پیدا و محکم تر میکنه و وارد بودجه تبلیغاتی تمامی شرکت ها و برند ها میشه ! به زودی شاهد این خواهیم بود که صاحبین برند دیگه نمیپرسن که آیا تبلیغات اینترنتی موثر هست یا نه. باوجود اینکه اینترنت و فرهنگ و نیازهای وابسته به اون در ایران دیرتر از سایر کشور‌ها وارد شده ولی به دلیل جوان بودن جامعه ایرانی با گامهای بسیار سریع تری در حال پیشرفت هست و بنابراین ما به زودی شاهد پیشرفت در زمینه تبلیغات آنلاین خواهیم بود!
خیلی از صاحبین برند و کسانی که تازه وارد عرصه ی تجارت شدن سوال میپرسن اصلا چرا تبلیغات آنلاین ؟؟؟

تبلیغات در اینستاگرام

طبق گزارش ها و تحقیقاتی که انجام شده تقریباْ ۶۰ درصد از تبلیغات آنلاین نقش ویژه ای در افزایش شناخته شدن نام‌ های تجاری در شرایط یکسان داشتند.

ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ

برندسازی

••حالا میخوایم به سایر مزیات ها تبلیغات آنلاین اشاره کنیم :

اول این که ارزان تر از سایر رسانه‌های تبلیغاتی هست و به افرادی که تازه کسب و کاری رو شروع کردن خیلی کمک میکنه!

فرآیندی راحت و سریع هست,

گسترده متمرکز و هدفمند هست،

،وابسته به زمان و مکان خاصی نیست،

قابلیت هدف گیری دقیق مخاطبین اصلی رو داره!

حق الزحمهٔ اولیهٔ کمی داره!

حوزهٔ دسترسی وسیعی رو داراست.

و به طور کلی، تبلیغات آنلاین راه بسیار خوبی برای با اطلاع کردن همه ی جهان از تولیدات یا خدمات یک شرکت و برند به طریقی بسیار کم هزینه و کارآمد هست!

ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ

 

••مزیت‌های کسب و کار تبلیغات آنلاین

تبلیغ در اینترنت مزیت های زیادی نسبت به تبلیغات سنتی داره که از بین اون ها می‌شه موارد زیر رو نام برد:

ایجاد ارتباط دوطرفه: تبلیغات آنلاین یک ارتباط دوطرفه بین تبلیغ کننده و مخاطب به وجود میاره. مخاطبین نه تنها تبلیغات رو دریافت می‌کنن بلکه قادرند بازخورد بدن و سوالات خودشون رو در مورد محصولات با تبلیغ‌ کننده ها مطرح کنن!

ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ

ایجاد یک پیوند مستقیم۲۴ به لیست محصولات: تبلیغات آنلاین با یک پیوند مستقیم، دسترسی به اطلاعات محصولات مرتبط رو هم برای مشتری ها فراهم می‌کنه. این قابلیت غالباً منجر به مبادله محصولات و افزایش تعاملات تجاری می‌شه و کمک زیادی به افزایش میزان فروش یک شرکت میکنه.

ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ

توانایی هدفگیری دائمی : در تبلیغات آنلاین از روش های مختلفی برای هدف گیری مشتری ها به منظور انتخاب، ارائه و نمایش تبلیغات بصورت دائمی استفاده می‌شه. این روشها ممکن هست بر اساس محتوای صفحه، اطلاعات شخصی و مبادله ی پویای اطلاعات باشه!

ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ

دسترسی جهانی و شبانه‌روزی: تبلیغات آنلاین دارای دسترسی جهانی هست و در تمام روزهای سال و تمام ساعت روز در دسترس همگان قرار میگیره که این موجب افزایش قابلیت مشاهده و گسترش بازار اون میشه!

ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ

ارسال، نگهداری و به روز رسانی آسان: تبلیغات آنلاین دارای ویژگی نمایش، نگهداری و بروز رسانی آسان هست که این به دلیل ماهیت دیجیتالی اون هست! کاهش فرایند تهیه و اجرای تبلیغات از جمله نتایج این ویژگی تلقی می‌شه.

ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ

 

قابلیت اندازه‌گیری و ردگیری بالا: تبلیغات آنلاین به دلیل ماهیت دیجیتالی، از قابلیت ردگیری و اندازه‌گیری بالایی برخورداره. از روش های مختلفی برای ردگیری، ارزیابی عملکرد و سنجش اثربخشی تبلیغات آنلاین استفاده می‌شه که میتونه میزان بازدید و فروش رو تا چند برابر بیشتر کنه

 



:: بازديد از اين مطلب : 943
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0
تاريخ انتشار : پنج شنبه 14 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هاشم

بهترین شامپو ضد ریزش مو چیست ؟ بهترین شامپو برای جلوگیری از ریزش مو کدام است ؟ بهترین شامپو برای ریزش مو چیست ؟ بهترین شامپو تقویت کننده مو کدام است ؟ این ها سوالاتی است که بار ها کاربران سایت داروخونه ، چه به صورت حضوری ، چه به صورت تلفنی و چه به صورت ایمیل یا کامنت از ما پرسیده اند و در این مقاله بر آن شدیم تا پاسخ این پرسش را به صورت کامل بدهیم و 7 قهرمان یا بهترین شامپو برای ریزش مو را معرفی کنیم . اما در ابتدا توصیه می کنیم مقالات جلوگیری از ریزش مو ، درمان ریزش مو در مردان ، درمان ریزش مو در زنان را بخوانید و سپس نیم نگاهی به محصولات درمان ریزش مو نیز بیاندازید . همه این مقالات و اطلاعات بیشتر در مورد لوازم آرایشی را میتوانید در سایت داروخونه دنبال کنید .

 



:: بازديد از اين مطلب : 1327
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0
تاريخ انتشار : دو شنبه 11 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هاشم

کیک عروسی برای هر زوج  از اهمیت ویژه ای برخوردار است اما متاسفانه مدل کیک عروسی چندان چنگی به دل نمی زند و  سایت تاپ عروسی معرفی قنادی های که در تهیه و آماده کردن کیک عروسی صاحب سبک هستند می پردازد.امروزه  کمتر عروس‌ و دامادی  کیک عروسی گرد ساده سفارش می‌دهند و بیشتر عروس و داماد ها دوست دارند کیک عروسی‌شان به فضا و تم جشن‌شان هماهنگ باشد، دکور با شکوه و شگفت انگیزی داشته باشد و تازه مزه‌ زیر بسیار عالی هم داشته باشد.
 
کیک عروسی نوعی کیک است که برای مراسم عروسی استفاده می شود. اجزا این کیک در مناطق گوناگون متفاوت است. معمولاً ویژگی‌های این کیک را تزیین بسیار مجلل و شگفت انگیز بودن، چند طبقه بودن، قرار گرفتن عروسک‌های کوچک از عروسی و داماد بر روی کیک و رنگ ً سفید آن تشکیل می‌دهد. در مراسم عروسی نخست عروس و داماد کیک را برش می زنند. در برخی از نقاط اروپا رسم بر این بوده‌است که این کیک توسط عروس پخته می‌شده‌ تا بدین وسیله عروس بتواند مهارت خود را در آشپزی نمایش دهد.
تاریخچه کیک عروسی
تاریخچه “کیک عروسی” به دوران امپراتوری روم در حدود ۴۰۰ سال فبل از میلاد مسیح بر می‌گردد. در آغاز در جشن عروسی نان آماده می‌شد که به گذشت زمان به شیرینی آن بیشتر شده است. در ۱۰۰ سال قبل از میلاد مسیح ابتدا یک تکهٔ کیک میوه یا سفت نان شیرین توسط داماد خورده می شد و اضافه آن خورد شده و بر سر عروس ریخته می‌شد. آن رسم امروزه بصورت برش کیک و در دهان گذاشتن آن توسط عروس و داماد مبدل شده‌است. در قرن هفدهم میلادی شکر قنادی بوجود آمد. کیک عروسی به سبک غربی در کشور انگلیس بوجود آمد و روش‌های تزیین آن مثل استفاده از خمیر فوندانت، یخ‌چینه مجلل در انگلستان توسعه پیدا کرد. در قرن نوزدهم ملکه ویکتوریا در مراسم ازدواج خود کیکی ابداع کرد. این کیک با یخ‌چینه مجلل تزیین شده بود و ۳۶ سانتیمتر عمق، ۲٫۸ متر عرض و ۲٫۲ متر ارتفاع داشت.آن کیک چند طبقه بود. این کیک نمونهٔ مثال زدنی برای کیک‌های ازدواج امروزی به سبک اروپای به شمار می‌رود. این سبک از کیک به عنوان کیک عروسی ویکتوریایی شناخته می‌شود و در اصل کیک میوه‌ای است که با یخ‌چینهٔ کاملاً سفید پوشانده شده‌است اما امروزه امکان دارد نوع کیک از نوع میوه‌ای نباشد.
این‌روزها کمتر عروس‌ و دامادی یک کیک گرد ساده سفارش می‌دهند و بیشتر زوج‌ها دوست دارند کیک عروسی‌شان به فضا و تم جشن‌شان بخورد، دکور با شکوهی داشته باشد و تازه مزه‌اش هم زیر دندان مهمان‌ها بماند.
منبع: http://toparoosi.com/%DA%A٩%DB%٨C%DA%A٩-%D٨%B٩%D٨%B١%D٩%٨٨%D٨%B٣%DB%٨C/
 



:: بازديد از اين مطلب : 1246
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0
تاريخ انتشار : دو شنبه 11 مرداد 1395 | نظرات ()